Barackos joghurt torta
Ár: 410 Ft

Zila formájú tortánk, melynek külseje könnyed joghurt belsejében pedig barackos joghurt öntet folyik.  Édesítése xilittel történik, és gluténmentes sütemény.

Kalória: 162 kcal/szelet        Szénhidrát: 12,5 g/szelet

Barackos túrótorta
Ár: 360 Ft

Piskóta által közrefogott habkönnyű túrókrém, mely barackdarabokkal és a tetején légies tejszínhabbal és barackszelettel csábít bűnbeesésre. Xilittel van ízesítve.

Kalóra: 162 kcal/szelet        Szénhidrát: 12,5 g/szelet

Belga Fehércsokoládé torta
Ár: 410 Ft

Aki szereti a fehércsokoládét, annak biztos fog ízleni ez a torta szelet. A piskóták közt két réteg fehércsokoládé krém található, a süteményünk xilittel van ízesítve.

Kalória: 226 kcal/szelet        Szénhidrát: 16,3 g/szelet

Bounty torta
Ár: 410 Ft

Az alja egy vékony gluténmentes piskóta, rajta egy tejszínes kókuszkrém melynek a közepében csokoládé folyik, és amelyet egy finom csokoládés hab koronáz meg. Ahogy esszük, úgy folyik ki a torta közepéből a csokoládé. Ez a tortánk xilittel van ízesítve.

Kalória: 173 kcal/szelet        Szénhidrát: 18,1 g/szelet

Dobos torta
Ár: 360 Ft

A csokoládés vajkrém és a különleges tészta harmonikus találkozása, melyet karamellizált tető koronáz meg. Xilittel ízesített.

A dobostorta hungarikum, melynek megalkotója Dobos C. József, híres pesti cukrászmester volt, s mind a krém, mind a tészta masszája az ő nevéhez fűződik. A „hírességet” először 1884-ben készítette el, majd a tortát 1885-ben, az első Budapesti Országos Általános Kiállításon mutatta be a nagyközönségnek. Első kóstolói között ott volt Erzsébet királyné és I. Ferenc József is. A dobos torta ezután vált ismerté egész Európa szerte.

Kalória:187 kcal/szelet        Szénhidrát: 23 g/szelet

Duplacsokoládé torta
Ár: 410 Ft

Extra csokoládés finomság, melynek minden összetevője csupa csokoládé: a piskóta, a töltelék, a teteje és a habja is. Fruktózzal van ízesítve.

Kalória: 217 kcal/szelet        Szénhidrát: 15,2 g/szelet

Eszterházy torta
Ár: 360 Ft

Diós torta és diós krém váltakozása egészen a csokoládé bevonatig, melyen a jellegzetes rácsos motívumot ét- és fehércsokoládé adja. Igazi magyar klasszikus és egyben Európa egyik kedvence töretlenül. Kihagyhatatlan! A torta fruktózzal van ízesítve és laktózmentes.

Kalória: 237 kcal/szelet        Szénhidrát: 18,7 g/szelet

Feketeerdő torta
Ár: 410 Ft

Ez a tejszínes tortafajta csokoládés piskótával, meggyes töltelékkel, egy réteg könnyed habbal, s egy réteg kakóhabos töltelékkel készül, némi fahéjjal megbolondítva és megyszemmel díszített. Csokiforgáccsal meghintett tejszínhabteteje koronázza meg ezt az igazán szem- és nyelvkápráztató süteményt. Fruktózzal ízesített, laktóz mentes. 

Kalória: 141,6 kcal        Szénhidrát: 12,7 g/szelet

Francia krémes
Ár: 360 Ft

Lágy, vékony piskóta alapként, könnyed vaníliás sárgakrém, puha tejszínhab, keskeny, finom piskótaréteg, majd csokoládé bevonat -  ezekből tevődik össze a mennyei francia krémes.

Egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, így válhatott hazánk népszerű desszertjévé. Nagyanyáink receptje most egészségesebb köntösben újrafogalmazódik, xilittel van ízesítve.

Kalória: 209,8 kcal/szelet        Szénhidrát: 16,2 g/szelet

Gesztenyepüré
Ár: 500 Ft

A gesztenye légiesre préselt masszája laktózmentes tejszínhabbal – megunhatatlan. Nem csoda, hogy bekerült az ország kedvenc édességeinek tízes toplistájába is. Különlegesen finom ízét a steviának köszönheti.

Kalória: 246 kcal/adag        Szénhidrát: 28,1 g/adag

GM Almatorta
Ár: 360 Ft

Almában dús íz fahéjjal megbolondítva, közepén egy réteg finom darával, mindez vékony piskótatészták közt – ettől ellenállhatatlan. 

Alapból gluténmentesen készül, így a gluténérzékenyek kedvencévé vált rögvest, de a klasszikus sütemény ízek szerelmeseinél is töretlen népszerűségnek örvend. Íze a xilittől olyan tökéletes. 

Kalória: 119 kcal/szelet        Szénhidrát: 13,5 g/szelet

GM Meggytorta
Ár: 360 Ft

Meggyben dús íz fahéjjal megbolondítva, közepén egy réteg finom darával, mindez vékony piskótatészták közt – ettől ellenállhatatlan. 

Alapból gluténmentesen készül, így a gluténérzékenyek kedvencévé vált rögvest, de a klasszikus sütemény ízek szerelmeseinél is töretlen népszerűségnek örvend. Íze a xilittől olyan tökéletes. 

Kalória: 123 kcal/szelet        Szénhidrát: 13,5 g/szelet

Ischler
Ár: 300 Ft

Gyúrt, omlós linzer tésztakorongok által rabul ejtett gyümölcslekvár, mindez csokoládéval bevonva, mandulával díszítve. Akár uzsonnára, akár desszertként is kíváló. Fruktózzal van édesítve, tojás, laktóz és tejfehérjementes.

Kalória: 207 kcal/szelet        Szénhidrát: 22 g/szelet

Joghurtos málnatorta
Ár: 410 Ft
A csokis piskótaalapon könnyed, légies tejszínes málnakrém fogja közre a könnyed joghurt öntetet, melyet extra szemű málna zselébe ágyazva koronáz meg. Pirított mandulával, csokoládéráccsal díszítve. A sütemény gluténmentes, fruktózzal édesített.


Kalória: 99 kcal/szelet                   Szénhidrát: 8,9 g/szeletKapucíner
Ár: 410 Ft

A habkönnyű kapucíneres krém fogja közre a vékony piskótákat, belsejében egy kevés rummal megbolondított csokoládé folyik. Ezt a süteményünket azoknak ajánljuk akik egy kis könnyed édességre vágynak, de mégis markáns ízvilága van, a sütemény xilittel van ízesítve. 

Kalória: 125,5 kcal/szelet        Szénhidrát: 11,5 g/szelet

Kókusz tekercs
Ár: 220 Ft

Kakaós tészta kókuszreszelékkel dúsan szórt vajkrémmel kerül feltekerésre, így adva a gyönyörű csigamintát, s természetesen ez is a rum ízével enyhén meg van bolondítva.

Kalória: 107,6 kcal/darab        Szénhidrát: 18,4 g/darab

Meggyesmák torta
Ár: 410 Ft

Alapja egy könnyed gluténmentes piskóta, melyet a tejszínes mákos habkönnyű krém vesz körbe, közepén meggyes szósz folyik, tetejét pedig meggy dzsem és laktózmentes tejszínhab díszíti. Ezt a sütit azoknak ajánljuk akik valami nagyon könnyű, tejszínes süteményre vágynak. Ez a süteményünk xilittel készül, glutén és laktózmentes.

 

Kalória:  216 kcal/szelet            Szénhidrát: 13,1 g/szelet

Milka torta
Ár: 450 Ft

Ez a tortánk nem tartalmaz se glutént se tojást, tejcsokoládé krém fogja közre a vaniliás fehércsokoládés krémet, melyet tejszínhabbal és egy tejcsokoládé roláddal díszítettünk. A gyerekek körében a legközkedveltebb, mivel íze a megtéveszthetetlenségig hasonlít a milka csokoládéra. A sütemény diabetikus tejcsokoládé tartalma miatt fruktózzal van ízesítve.

Kalória: 283 kcal/szelet        Szénhidrát: 14,1 g/szelet

Oroszkrém torta
Ár: 410 Ft

A narancsos vaníliakrém teheletfinom pskótán, narancscikkel, csokiroláddal van díszítve, nem csak esküvőkön de a hétköznapokban is megállja a helyét mennyei íz világával. Az oroszkrém torta xilittel ízesített.

Kalória: 188 kcal/szelet        Szénhidrát: 15,8 g/szelet

Paleo Málnás Mandula Torta
Ár: 550 Ft

A könnyű vaníliás krémet mandula alapú piskóták veszik közre, álaga kicsit ilyen kekszes, omlós. Tetejét pedig egy zselatinos málna réteg díszíti.

Kalória:371,5        Szénhidrát: 9,8 g/szelet

Paleo Meggyesmarcipános Torta
Ár: 550 Ft

A paleo süteményink alapja a mandula liszt, mint ahogy ennek a torta szeletnek is, közepén egy vastag meggy réteg található, tetején pedig mandulából készített marcipán, mely pirított mandulával van megszórva, a sütemény édes ízét a xilitnek köszönheti.

Kalória: 217 kcal/szelet        Szénhidrát: 17,7 g/szelet

Paleo Sacher
Ár: 550 Ft

Ha valaki igazán egy csokis sütire vágyik, akkor ez az a sütemény. Nagyon kakaós, nagyon csokis, közepén egy réteg sárgabarack lekvárral. Ez a süteményt azoknak ajánljuk elsősorban akik rendszeresen szoktak fogyasztani xilitet, mivel elég sokat tartalmaz maga a sütemény és ezáltal hashajtó hatása is lehet.

Kalória:420 kcal/szelet        Szénhidrát: 49,2 g/szelet

Pozsonyi diós patkó
Ár: 350 Ft

Az omlós tészta telis tele van dió töltelékkel, mely citrommal és fahéjjal van ízesítve. Kicsit a bejglire emlékeztető finomság, de pont ettől olyan jó, hogy ezt az év bármely napjának bármely szakaszában választhatjuk. 

Kalória: 357 kcal/darab        Szénhidrát: 22,1 g/darab

Pozsonyi mákos patkó
Ár: 350 Ft

Az omlós tészta telis tele van dió töltelékkel, mely citrommal és fahéjjal van ízesítve. Kicsit a bejglire emlékeztető finomság, de pont ettől olyan jó, hogy ezt az év bármely napjának bármely szakaszában választhatjuk. 

Kalória: 311 kcal/darab        Szénhidrát: 21,3 g/darab

Puncs torta
Ár: 360 Ft

Az eper és a rum, továbbá némi narancs csodás hármasa adja a puncs édes, csodás ízét, mely a piskótával vegyítve, rózsaszín diabetikus fehércsoki bevonatával álom az ízlelőszervezknek. A puncs torta xilittel készül és ezen felül tejfehérje és laktózmentes is.

Kalória: 170 kcal/szelet        Szénhidrát: 19,2 g/szelet

Rigó Jancsi
Ár: 360 Ft

Két csokoládés piskóta közt csokoládéhab, tetején csokoládé bevonattal. Ízesítése fruktózzal történik, és nem csak cukormentes, hanem laktózmentes is.

Kalória: 168 kcal/szelet        Szénhidrát: 9,1 g/szelet

Royal bomba
Ár: 220 Ft

A rumos, kókuszos tészta és a kakó mesteri párosításban fogja közre a belül található meggyszemet, mindezt csokidarába forgatva. Imádnivaló!

Kalória: 106,5 kcal/darab        Szénhidrát: 16,2 g/darab

Somlói galuska
Ár: 500 Ft

Piskotatészták és könnyű sárga krém rétegeiből készül, csokoládéöntettel és tejszínhab díszítéssel. Ez a süteményünk a legközkedveltebb, xilittel van ízesítve. 

Kalória: 253,5 kcal/adag        Szénhidrát 19,1 g/adag

Szedres Sajttorta
Ár: 450 Ft

Alapja egy keksz réteg, amely eléggé édes pont ennek az ellensúlyozása a rajta lévő sajtkrém. Belsejében szedres 

Kalória: 252,2 kcal/szelet        Szénhidrát: 19,7 g/szelet

Tiramisu
Ár: 360 Ft

A piskóta, a feketekávé, a mascarpone sajt, némi bor és a kakaó varázslatos találkozásából született meg a lány tiramisu, melynek átvitt értelmű jelentése „dobj fel”.

Kalória: 151,1 kcal/darab        Szénhidrát: 13,4 g/darab

Túró Rudolf
Ár: 410 Ft

Ha valaki szereti a túró rudit, akkor ez a sütemény is a kedvence lesz, megtéveszthetetlenségig olyan íze van. Gluténmentes piskóta alapon egy krémes túró réteg található, belsejében pedig étcsokoládé folyik, ahogy esszük úgy folyik ki a csokoládé, minden egyes falat belőle maga a mennyország! A sütemény gluténmentes és xilittel van ízesítve.

Kalória: 270 kcal/szelet        Szénhidrát: 19,3 g/szelet